Избери Јазик:

Политика за квалитет

Управување со квалитет

во процесот на производство на профили, цевки, арматурна мрежа и статични носачи за ферт греди

Добредојдовте

Металопромет е присутен на пазарот уште од 1972 година и за квалитетот на изработка на метал сведочат долгогодишната успешна соработка со повеќе од 3000 клиенти, како и самиот развој на компанијата кој денес вклучува:

Зошто Металопромет

 • +Во тек со светските норми на работа

  Постојано подигање на нивото на знаење и вештини на персоналот преку секојдневни интерни обуки како и посета на мегународни семинари и саеми.
 • +Креативност и тимска работа

  Создавање на услови за развивање на креативноста и унапредување на тимската работа на вработените во пријатна работна атмосфера која придонесува за постигнување на поголеми работни успеси.
 • +Асортиман на производи

  Зголемувањето на приходите со зголемување на асортиманот на производи - проширување на производствената програма според потребите на пазарот и барањата на купувачите.
 • +Набавка на суровини од проверени добавувачи

  Суровини со најголем квалитет од добавувачи (мултинационални компании) веќе докажани по својата професионалност.
 • +Подобрување и Унапредување

  Континуирано подобрување и унапредување на системот за управување со Квалитет согласно Стандардот ISO 9001:2008, тоа е услов што ни овозможува да бидеме во чекор со светските норми и стандарди на работење.
 • +Доверба и сигурност

  Доверба и сигурност во деловните партнери кои со години наназад се не само партнери туку и пријатели на нашата компанија.
 • +Висока професионалност

  Висока професионалност и висок квалитет во производството на конструктивни цевки и профили, арматурна мрежа и ферт греди како и во сите останати сегменти на работењето согласно барањата на нашите ценети купувачи.