Избери Јазик:

Политика за квалитет

Управување со квалитет

во процесот на производство на профили, цевки, арматурна мрежа и статични носачи за ферт греди

Промет на нафта и нафтени деривати

 • teaser_img

  Куклиш

  тел:+389(0)34-348-141

 • teaser_img

  Турново

  тел:+389(0)34-357-401

 • teaser_img

  Струмица

  ул. "Климент Охридски" бб

  тел:+389(0)34-320-241