Избери Јазик:

Политика за квалитет

Управување со квалитет

во процесот на производство на профили, цевки, арматурна мрежа и статични носачи за ферт греди

Електрозаварени цевки

Металопромет произведува електрозаварени цевки во различни димензии, почнувајќи од 17mm па до 100 mm, можете да ги проверите точните димензии во прикачената табела, а за повеќе информации со сите ваши прашања можете да не контактирате на нашата контакт форма.

Димензија Дебелина - kg/m
mm in 1.2mm 1.4mm 1.5mm 2.0mm 2.5mm 3.0mm 4.0mm 5mm
17.2 3/8" 0.473 0.545 0.580 0.749        
21.3 1/2" 0.595 0.687 0.732  0.951        
26.9 3/4" 0.760 0.880 0.939 1.228        
33.7 1"     1.191 1.563 1.923 2.270    
42.4 1¼"   1.145 1.512 1.992 2.459 2.914    
48.3 1½"   1.615 1.727 2.278 2.816 3.342    
60.3 2"     2.174 2.874 3.562 4.237 5.551  
76.1 2½"       3.658 4.542 5.413 7.119  
88.9 3"       4.284 5.324 6.352 8.371  
101.6 3½"       4.910 6.110 7.291 9.623  
114.3 4"           8.361 11.048 13.684